Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Căpșuni cu lichior de portocale și suc de lămâie

Vizite: 1977
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
328

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 g capsuni, feliate
- 2 linguri cu zahar
- 1 lingura cu lichior de portocale
- 1 lingurita cu suc de lamaie

Preparare:

Se amesteca capsunile, zaharul, lichorul si sucul de lamaie intr-un vas de marime medie. Se lasa pana capsunile isi lasa putin suc (aproximativ 10 minute).

Analiza ingredientelor rețetei Căpșuni cu lichior de portocale și suc de lămâie:

Căpșuni
Avantaje: CăpÈ™unile sunt o sursă bună de vitamina C, fibre alimentare, acid folic È™i potasiu. ConÈ›in o cantitate redusă de grăsimi. Pot reduce riscul de boli cardiovasculare, poate favoriza vederea È...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de căpșuni provin din zaharuri. Căpșunile pot provoca reacții alergice la anumite persoane. Căpșunile pot conține reziduuri de pesticide....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....

Căutați rețete culinare după denumire