Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Căpșuni cu lichior de portocale și suc de lămâie

Vizite: 1514
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
328

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 g capsuni, feliate
- 2 linguri cu zahar
- 1 lingura cu lichior de portocale
- 1 lingurita cu suc de lamaie

Preparare:

Se amesteca capsunile, zaharul, lichorul si sucul de lamaie intr-un vas de marime medie. Se lasa pana capsunile isi lasa putin suc (aproximativ 10 minute).

Analiza ingredientelor rețetei Căpșuni cu lichior de portocale și suc de lămâie:

Căpșuni
Avantaje: Căpșunile sunt o sursă bună de vitamina C, fibre alimentare, acid folic și potasiu. Conțin o cantitate redusă de grăsimi. Pot reduce riscul de boli cardiovasculare, poate favoriza vederea ...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de căpșuni provin din zaharuri. Căpșunile pot provoca reacții alergice la anumite persoane. Căpșunile pot conține reziduuri de pesticide....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.