Rețetă Căpșuni cu lichior de portocale și suc de lămâie
Vizite: 1977
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
328
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 500 g capsuni, feliate- 2 linguri cu zahar
- 1 lingura cu lichior de portocale
- 1 lingurita cu suc de lamaie
Preparare:
Se amesteca capsunile, zaharul, lichorul si sucul de lamaie intr-un vas de marime medie. Se lasa pana capsunile isi lasa putin suc (aproximativ 10 minute).Analiza ingredientelor rețetei Căpșuni cu lichior de portocale și suc de lămâie:
Căpșuni
Avantaje: Căpșunile sunt o sursă bună de vitamina C, fibre alimentare, acid folic și potasiu.
Conțin o cantitate redusă de grăsimi.
Pot reduce riscul de boli cardiovasculare, poate favoriza vederea È...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de căpșuni provin din zaharuri.
Căpșunile pot provoca reacții alergice la anumite persoane.
Căpșunile pot conține reziduuri de pesticide....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....