Rețetă Carne de vită cu dovlecel
Vizite: 3601
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
77
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 30 g muschi file de vita- 120 g dovlecel
- 1 nuca de unt
- 1 cub de supa de legume
- 1 crenguta de hasmatuchi
Preparare:
Se dilueza cubul de supa de legume in 50 ml apa. Cand incepe sa fiarba, se adauga muschiul file si se lasa timp de 5 minute. Se toaca carnea foarte fin intr-un mixer special sau se paseaza. Se spala bine dovlecelul, se indeparteaza capetele si se taie cubulete. Se pune intr-o oala si se fierbe acoperit timp de 20 minute.Se zdrobesc legumele si se adauga nuca de unt.
Analiza ingredientelor rețetei Carne de vită cu dovlecel:
Dovlecel (zucchini)
Avantaje: Conține puține calorii.
Are un conținut dens nutritiv, are numeroase vitamine și minerale.
Poate avea beneficii cardiovasculare, antidiabetice și gastroprotectoare.
...
Dezavantaje: Poate cauza, deși în rare cazuri, alergii sau disconfort gastric. ...
Mușchi de vacă
Avantaje: Mușchiul de vacă este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, vitamina B12, fosfor și zinc....
Dezavantaje: Consumul de cantități mari de carne de vacă este legat de creșterea nivelului de colesterol în sange și de apariția cancerului la intestinul gros și la prostată....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....