
Rețetă Cartofi copți umpluți cu șuncă
Vizite: 6358
Timp preparare: 45min
Dificultate: redusa
328
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 2 cartofi- 5 g unt
- o felie sunca presata
Preparare:
Se coc cartofii, se lasa in coaja, se scobeste o parte din miez si se umplu cu sunca tocata, miezul scos si untul.Analiza ingredientelor rețetei Cartofi copți umpluți cu șuncă:
Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu.
Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....