Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cartofi copți umpluți cu șuncă

Vizite: 5706
Timp preparare: 45min
Dificultate: redusa
328

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 cartofi
- 5 g unt
- o felie sunca presata

Preparare:

Se coc cartofii, se lasa in coaja, se scobeste o parte din miez si se umplu cu sunca tocata, miezul scos si untul.

Analiza ingredientelor rețetei Cartofi copți umpluți cu șuncă:

Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu. Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.