Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cartofi cu susan

Vizite: 2161
Timp preparare: 70min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- cartofi
- faina
- delikat
- susan

Preparare:

Cartofi taiati cuburi si amestecati cu faina, ceva delicat (ori de pui, porc, sau vita, sau chiar doar delicat de vegetale), apoi pusi in tava intinsa se presoara unt incalzit dupa care deasupra se presoara susan.

Stau in cuptor cam 1 ora.


Analiza ingredientelor rețetei Cartofi cu susan:

Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu. Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Semințe de susan
Avantaje: Semințele de susan sunt o sursă bună de seleniu, magneziu și fosfor, având un conținut scăzut de colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Consumul excesiv de semințe de susan poate provoca iritații în stomac și colon. Pot scădea tensiunea arterială. Pot scădea nivelul zahărului din sânge. Pot crește riscul de sângerare. S...

Căutați rețete culinare după denumire