Rețetă Chisel de fructe uscate
Vizite: 2577
Timp preparare: 85min
Dificultate: medie
324
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 100 g fructe uscate- o lingura zahar
- 1/2 lingurita amidon
- 1 pahar apa
Preparare:
Se spala fructele uscate in apa rece, apoi se pun sa stea 10-12 ore acoperite, cu un pahar de apa rece. Se scurg, si zeama obtinuta se amesteca cu amidonul si se pune sa fiarba 10 minute.Analiza ingredientelor rețetei Chisel de fructe uscate:
Amidon de cartofi
Avantaje: Benefic pentru flora intestinală.
Ajută la reducerea trigliceridelor din sânge....
Dezavantaje: Spre deosebire de sursa sa, cartoful, acest amidon nu conține cantități semnificative de vitamine sau minerale....
Prune uscate
Avantaje: Prunele uscate sunt o sursă excelentă de vitamina K, având un conținut redus de grăsimi saturate și sodiu.
Sunt bune în caz de constipație, hipertensiune arterială, oboseală și letargie....
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de prunele uscate provine din zaharuri.
Prunele uscate din comerț pot fi tratate cu sulf și invelite în ulei mineral - îndepartati acești aditivi spă...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...