Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Chisel de fructe uscate

Vizite: 2438
Timp preparare: 85min
Dificultate: medie
324

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 100 g fructe uscate
- o lingura zahar
- 1/2 lingurita amidon
- 1 pahar apa

Preparare:

Se spala fructele uscate in apa rece, apoi se pun sa stea 10-12 ore acoperite, cu un pahar de apa rece. Se scurg, si zeama obtinuta se amesteca cu amidonul si se pune sa fiarba 10 minute.

Analiza ingredientelor rețetei Chisel de fructe uscate:

Amidon de cartofi
Avantaje: Benefic pentru flora intestinală. Ajută la reducerea trigliceridelor din sânge....
Dezavantaje: Spre deosebire de sursa sa, cartoful, acest amidon nu conține cantități semnificative de vitamine sau minerale....
Prune uscate
Avantaje: Prunele uscate sunt o sursă excelentă de vitamina K, având un conținut redus de grăsimi saturate și sodiu. Sunt bune în caz de constipație, hipertensiune arterială, oboseală și letargie....
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de prunele uscate provine din zaharuri. Prunele uscate din comerț pot fi tratate cu sulf și invelite în ulei mineral - îndepartati acești aditivi spă...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire