Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cocktail cu alune și înghețată de vanilie

Vizite: 1839
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
3460

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 l lapte,
- 100 g alune,
- 400 g inghetata de vanilie,
- 250 ml votca

Preparare:

Se fierbe laptele. Cand clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si pisate. Se ia laptele de pe foc si se lasa acoperit o ora.

Mod de servire:

Se serveste rece, in pahare de cocktail, in care se pune cate o lingura de inghetata si votca (circa 40 ml) si se amesteca.


Analiza ingredientelor rețetei Cocktail cu alune și înghețată de vanilie:

Alune - arahide
Avantaje: Alunele sunt o sursă bună de vitamina E și mangan, având un conținut scăzut de colesterol și sodiu....
Lapte integral (3,25 procente grăsime)
Avantaje: Laptele integral este o sursă bună de vitamina D, riboflavină, vitamina B12, calciu și fosfor. ...
Dezavantaje: Laptele integral este bogat în grăsimi saturate, iar o mare parte din caloriile pe care le furnizează provin din zaharuri. Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza si...
Vodka
Avantaje: Vodka are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de vodka provin din alcool....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.