Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cremă de lămâie cu frișcă

Vizite: 1473
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
329

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 50 g zahar pudra
- 2 buc oua
- coaja rasa de la o lamaie
- zeama de la doua lamai mici
- frisca

Preparare:

Frecam zaharul cu galbenusurile pana se fac spuma, apoi adaugam zeama de lamaie, coaja rasa si batem mai departe.

Aceasta compozitie o punem sa fiarba la bain-marie.

Cand s-a ingrosat, o turnam in pahare, numai pe jumatate.

Le punem apoi la rece timp de doua ore, iar cand servim, umplem paharele cu frisca.

Deasupra garnisim cu fructe din dulceata.


Analiza ingredientelor rețetei Cremă de lămâie cu frișcă:

Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....

Căutați rețete culinare după denumire