Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cremvurști cu maioneză

Vizite: 1690
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
1865

CALORII

Ingrediente/compozitie:

150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon.

Preparare:

Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, se subtiaza cu vin si se aromeaza cu tarhon. Cremvurstii se introduc in apa clocotita si fara sa mai dea apa in clocot se lasa 5-6 minute numai sa se infierbinte.Se servesc imediat fierbinti cu sos.Maioneza se poate inlocui cu sos olandez, sos remulad etc.Cremvurstii se pot servi cu mustar simplu sau cu hrean ras, proaspat, simplu sau asezonat cu sare, otet sau zeama de lamiie, putin untdelemn sau smintina si o lingurita de zahar.

Analiza ingredientelor rețetei Cremvurști cu maioneză:

Cremwursti
Avantaje: Cremwurștii conțin mult sodiu și grăsimi saturate....
Maioneză
Avantaje: Fiind prezenta in diverse tipuri si de brand-uri, precum cu ulei de rapita, light sau fara grasimi, maioneza contine si o varietate de calorii. Cu toate acestea, o lingura obisnuita de maioneaza conti...
Dezavantaje: Maioneza conține grăsimi trans....
Tarhon
Avantaje: Tarhonul este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C, riboflavina, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, niacina si fosfor....
Vin alb de masă
Avantaje: Vinul alb de masa are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte a caloriilor furnizate de vinul alb de masa provine din zaharuri si alcool....

Căutați rețete culinare după denumire