Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Fasole cu ardei și ton

Vizite: 1207
Timp preparare: 30min
Dificultate: redusa
Rețetă Fasole cu ardei și ton
982

CALORII

9

PORTII

Ingrediente/compozitie:

2 conserve de fasole albă (900 g)
2 conserve de ton (400g)
6 ardei grași (roșu, verde)
1 ceapă roșie
1 lingură de chili
sare, piper.

Preparare:

Se curăță ardeii de semințe și se taie cubulețe, alături de ceapă. Fasolea albă și tonul din conservă se scurg de apă.

Se pun toate legumele într-o oală, după care se adaugă 500 ml apă rece și se acoperă vasul. Se presară o lingură de chili și sare și piper după gust.

Se ține la fiert 20 de minute, amestecând din când în când.

Timp de preparare: 30 de minute.


Analiza ingredientelor rețetei Fasole cu ardei și ton:

Ardei gras roșu
Avantaje: Ardeiul roÈ™u este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K È™i B6, acid folic È™i potasiu. Ardeii sunt buni în caz de afecÈ›iuni ale pielii È™i membranei mucoase, precum È™i pentru Ã...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul roșu provine din zaharuri....
Ceapă roșie
Avantaje: Ceapa roșie conține de două ori mai mulți antioxidanți. Oferă cantități semnificative de vitamina C și vitamina B6. Proprietăți antiinflamatoare. Sursă bogată de fibre și prebiotice....
Dezavantaje: Respirația neplăcută. Ar putea provoca o senzație de arsură în stomac dacă este consumată în cantități mari. Poate provoca gaze intestinale....
Fasole albă (conservă)
Avantaje: Fasolea este ca mai bogată sursă de proteine vegetale, esențiale pentru vegetarieni și cu aport substanțial de calciu și fier. Prin conținutul bogat în fibre insolubile scade colesterolul din ...

Căutați rețete culinare după denumire