Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Fasole cu ardei și ton

Vizite: 124
Timp preparare: 30min
Dificultate: redusa
Rețetă Fasole cu ardei și ton
982

CALORII

9

PORTII

Ingrediente/compozitie:

2 conserve de fasole albă (900 g)
2 conserve de ton (400g)
6 ardei grași (roșu, verde)
1 ceapă roșie
1 lingură de chili
sare, piper.

Preparare:

Se curăță ardeii de semințe și se taie cubulețe, alături de ceapă. Fasolea albă și tonul din conservă se scurg de apă.

Se pun toate legumele într-o oală, după care se adaugă 500 ml apă rece și se acoperă vasul. Se presară o lingură de chili și sare și piper după gust.

Se ține la fiert 20 de minute, amestecând din când în când.

Timp de preparare: 30 de minute.


Analiza ingredientelor rețetei Fasole cu ardei și ton:

Ardei gras roșu
Avantaje: Ardeiul roșu este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K și B6, acid folic și potasiu. Ardeii sunt buni în caz de afecțiuni ale pielii și membranei mucoase, precum și pentru ...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul roșu provine din zaharuri....
Fasole albă (conservă)
Avantaje: Fasolea este ca mai bogată sursă de proteine vegetale, esențiale pentru vegetarieni și cu aport substanțial de calciu și fier. Prin conținutul bogat în fibre insolubile scade colesterolul din ...

Căutați rețete culinare după denumire

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.