Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ficat la grătar

Vizite: 3530
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 300 g ficat

Preparare:

Se pune ficatul pe gratarul incins, fara grasime, se frige la foc mare si nu prea mult. Ficatul se serveste in sange. Altfel isi pierde fragezimea si gustul.
Se sareaza la sfirsit.


Analiza ingredientelor rețetei Ficat la grătar:

Ficat de pasăre (prăjit)
Avantaje: Ficatul de pasăre este bogat în proteine, vitamina A, riboflavina, niacină, vitamina B6, acid folic, vitamina B12, fier, fosfor, tiamină și zinc. În plus, ficatul de pasăre nu conține mult sod...
Dezavantaje: Ficatul de pasare conține mult colesterol....
Ficat de vită (prăjit)
Avantaje: Ficatul de vită este o sursă excelentă de vitamina A, acid folic, vitamina B12, fosfor, fier și niacină. Conține cea mai mare concentrație de vitamina B12, fiind intrebuințat în tratarea a...
Dezavantaje: Ficatul de vită este bogat în colesterol și conține grăsimi trans....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.