ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ficăței de pasăre cu roșii la cuptor

Vizite: 2175
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 2 ficatei de pasare
- 1 rosie
- unt

Preparare:

Se spala bine ficatelul si se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine se asaza intr-un vas de yena, peste se adauga unt cubulete mici si rondele de rosie. Se infasoara totul in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 minute.
Se pot servi cu cartofi copti.


Analiza ingredientelor rețetei Ficăței de pasăre cu roșii la cuptor:

Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.