Rețetă Ficăței de pasăre cu roșii la cuptor
Vizite: 2532
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 2 ficatei de pasare- 1 rosie
- unt
Preparare:
Se spala bine ficatelul si se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine se asaza intr-un vas de yena, peste se adauga unt cubulete mici si rondele de rosie. Se infasoara totul in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 minute.Se pot servi cu cartofi copti.
Analiza ingredientelor rețetei Ficăței de pasăre cu roșii la cuptor:
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor.
Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri.
Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian.
Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....