Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Heringi la grătar

Vizite: 1815
Timp preparare: 45min
Dificultate: redusa
2295

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 kg heringi
- 30 g ulei
- sare

Preparare:

Heringii se decongeleaza, se scot intestinele prin urechi, fara a se taia burta, se scot bronhiile si se spala in mai multe ape.

Se sterg cu un stergar, se freaca cu sare, se ung cu ulei si se infasoara intr-o coala de pergament unsa cu ulei.

Se asaza pe gratar si se frig pe ambele parti.


Analiza ingredientelor rețetei Heringi la grătar:

Hering
Dezavantaje: Bolnavii de gută trebuie să evite heringul....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.