Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Lichior bere

Vizite: 2362
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2953

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 ml bere,
- 300-500 g zahar,
- 250 ml alcool,
- vanilie.

Preparare:

Zaharul se dizolva in bere si se infierbinta pana aproape de fierbere 2-3 minute. Dupa aceea, se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat si facultativ, o cuisoara intreaga.

Alcoolul se adauga, numai dupa ce s-a racit lichidul. Lichiorul va avea un gust placut, putin amarui de la bere. Dupa 15 zile, se poate consuma.


Analiza ingredientelor rețetei Lichior bere:

Berea
Avantaje: - consumul moderat are efect benefic asupra afecțunilor cardiovasculare (alcoolul, în general) - are un conținut redus de alcool, spre deosebire de alte bputuri - conține mai multe proteine ...
Dezavantaje: - în cantități excesive, ca orice formă de alcool, poate să ducă la boli cardiovasculare (cardiomiopatie, aritmie, creșterea presiunii arteriale, atac de cord), boli de ficat ( fibroză, ciroz...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.