Rețetă Orez cu cremă de fructe
Vizite: 4758
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 1 pahar orez integral- 1 cana crema de fructe
Preparare:
Orezul se alege, se spala si se fierbe 35-45 de minute in apa de 6 ori cat volumul sau. Se scurge apoi de zeama si se pune in farfuriile in care va fi servit in strat subtire de aproximativ 2 cm.Cand orezul este aproape racit, se pune deasupra crema de fructe (banane, pepene galben, capsune, capsune si banane, visine, caise, caise si corcoduse, afine, coacaze negre, dude, mere, ananas, etc.) si se serveste.
Analiza ingredientelor rețetei Orez cu cremă de fructe:
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus.
Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....