Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Orez cu cremă de fructe

Vizite: 3958
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 pahar orez integral
- 1 cana crema de fructe

Preparare:

Orezul se alege, se spala si se fierbe 35-45 de minute in apa de 6 ori cat volumul sau. Se scurge apoi de zeama si se pune in farfuriile in care va fi servit in strat subtire de aproximativ 2 cm.
Cand orezul este aproape racit, se pune deasupra crema de fructe (banane, pepene galben, capsune, capsune si banane, visine, caise, caise si corcoduse, afine, coacaze negre, dude, mere, ananas, etc.) si se serveste.


Analiza ingredientelor rețetei Orez cu cremă de fructe:

Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.