ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Orez pasat cu brânză de vaci și miere

Vizite: 2044
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
687

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 150 g orez fiert
- 50 g branza de vaci
- 2 lingurite miere

Preparare:

Orezul se fierbe in apa si se da prin sita. Branza se amesteca foarte bine cu mierea. Se amesteca orezul pasat cu compozitia de branza cu miere.
Pentru a-i da un alt gust se poate adauga piure de mere.


Analiza ingredientelor rețetei Orez pasat cu brânză de vaci și miere:

Branză slabă de vacă
Avantaje: Brânza previne apariția cariilor prin creșterea ph-ului salivei (stimuleaza producția de salivă alcalină), inhibă activitatea bacteriilor ce formeaza carii și împiedică distrugerea smalțulu...
Miere
Avantaje: Mierea are un conținut scăzut de sodiu, colesterol și grăsimi saturate. Mierea are actiune antibacteriană asupra bacteriilor care dau diaree (salmonella și escherichia coli), în special la sug...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de miere provine din zaharuri. În miere se poate dezvolta toxina care dă botulismum, în condiții de anaerobioză (lipsa aerului), prin urmare mierea este cont...
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....

Căutați rețete culinare după denumire