Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pastă de brânză

Vizite: 3214
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- branza
- smantana
- marar
- ceapa (pentru copii mai mari)

Preparare:

Se alege o branza mai grasa, mai untoasa si se paseaza bine cu furculita. Se adauga smantana si se amesteca bine pana devine ca un piure.
Se adauga marar tocat marunt si pentru copiii mai mari si ceapa tocata foarte marunt.


Analiza ingredientelor rețetei Pastă de brânză:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Mărar verde
Avantaje: Mărarul este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C, riboflavina, vitamna B6, acid folic, calciu, fier, magneziu și potasiu. În plus, mărarul conține și fibre alimentare, niacină, fosfor...
Dezavantaje: Aplicat direct pe piele, poate provoca iritații și sensibilitate a pielii la soare....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.