Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pastă de dovlecei cu tarhon

Vizite: 1843
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
137

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 dovlecel mare
- 1 iaurt
- 50 g branza telemea
- tarhon

Preparare:

Dovlecelul se spala, se curate de coaja si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa plata. Dupa ce a fiet, se scurge de zeama si se paseaza in blender.
Se amesteca apoi cu branza de telemea rasa, iaurtul si tarhonul tocat fin. Se serveste pe felii de paine prajita, dar si ca garnitura la o friptura de vita.


Analiza ingredientelor rețetei Pastă de dovlecei cu tarhon:

Dovlecel (zucchini)
Avantaje: Conține puține calorii. Are un conținut dens nutritiv, are numeroase vitamine și minerale. Poate avea beneficii cardiovasculare, antidiabetice și gastroprotectoare. ...
Dezavantaje: Poate cauza, deși în rare cazuri, alergii sau disconfort gastric. ...
Iaurt integral
Avantaje: Iaurtul integral este o sursă bună de riboflavină, calciu și fosfor. Iaurtul este recomandat în caz de diaree cauzată de antibiotice, la prevenirea și tratamentul osteoporozei, pentru majori...
Dezavantaje: Iaurtul integral este bogat în grăsimi saturate....
Tarhon
Avantaje: Tarhonul este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C, riboflavina, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, niacina si fosfor....
Telemea de vacă
Avantaje: Prevenirea hipertensiunii și a osteoporozei Ajută la menținerea sănătății osoase, creșterea greutății și îngrijirea dentară...
Dezavantaje: Conținut ridicat de sodiu și colesterol...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.