Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Paste cu pui

Vizite: 6560
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
571

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 piept de pui
- 1 cana de suc de rosii
- 1 morcov
- 1 ceapa
- ulei de masline
- 2 cani de paste

Preparare:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita. Pieptul de pui se taie cubulet e si se fierbe separat.

Intr-o cratita se prepara sosul pentru paste; se pune ceapa tocata, morcovul ras si o ceasca de apa si se dau in clocot.
Se adauga sucul de rosii, uleiul de masline si carnea de pui si se mai dau intr-un clocot.
Se stinge focul si se adauga si pastele peste sos, dupa ce au fost in prealabil scurse de zeama.


Analiza ingredientelor rețetei Paste cu pui:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic. Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri. Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește. Consumați în exces, pot duce la pigment...
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...

Căutați rețete culinare după denumire