Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pateu delicios

Vizite: 2903
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
434

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 cartofi
- 3 ficatei pasare
- 50 g lapte
- o lingurita unt
- sare
- 1/2 lingurita smantana

Preparare:

Se fierb cartofii cu ficateii. Apoi, se zdrobesc, se adauga untul, laptele, smanatana si se amesteca bine.
La final, se adauga sarea.


Analiza ingredientelor rețetei Pateu delicios:

Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu. Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire