Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pește în aluat

Vizite: 1349
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- peste (salau, morun, somn),
- sare,
- untura,
- aluat de clatite.

Preparare:

Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa.

Analiza ingredientelor rețetei Pește în aluat:

Șalău
Avantaje: Șalăul are un conținut natural ridicat de proteine și Omega-3 Are un efect pozitiv asupra metabolismului...
Dezavantaje: Gătit pane sau prăjit în ulei, peștele e o adevărată „bombă calorică”...
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Untură de porc
Avantaje: Untura de porc are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Untura de porc are un conținut ridicat de grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire