Rețetă Piept de pui cu corn flackes
Vizite: 1663
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2187
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 500/600g piept de pui- 500 g iaurt
- boia
- sare
- piper
- 200 g fulgi de porumb
- 2 linguri pesmet
Preparare:
Se amesteca iaurtul, boia, sarea si piperul intr-un bol.In alt bol se combina pesmatul cu fulgii de porumb. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele. Se trec prin bolul cu iaurt si apoi in cel cu pesmet. Se taseaza bine cu mana si se pun la prajit.
Pieptul se poate inlocui cu aripioare de pui.
Analiza ingredientelor rețetei Piept de pui cu corn flackes:
Fulgi de porumb
Avantaje: Cerealele integrale sunt carbohidrați complecși, care furnizeaza energie ce se eliberează încet, timp de câteva ore....
Dezavantaje: Multe mărci cunoscute conțin cantități mari de zahăr și sare....
Iaurt degresat
Avantaje: Iaurtul degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. În plus, iaurtul degresat este o sursă de riboflavină, calciu, fosfor, proteine, vitamina B12, potasiu și zinc.
Ia...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de iaurtul degresat provin din zaharuri.
Iaurtul cu conținut scazut de grăsimi nu este recomandat copiilor sub cinci ani....
Pesmet
Avantaje: Pesmetul are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. ...
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...