Rețetă Pilaf cu curry
Vizite: 3100
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 2 cuburi de concentrat de bulion de pasare- 3 lingure de orez
- 1/4 lingurita de curry (pudra)
Preparare:
Se dizolva cuburile de concentrat in 0,25 l de apa fierbinte. Se dau in clocot. Se varsa orezul in bulion. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic timp de 15-20 minute.Atentie! este posibil ca sa se absoarba tot lichidul.
Se adauga curry si se amesteca.
Se serveste.
Analiza ingredientelor rețetei Pilaf cu curry:
Curry
Avantaje: Curry este o sursă excelentă de vitamina E, vitamina K, fier, vitamina B6, acid folic, calcium, magneziu, fosfor și potasiu....
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus.
Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....