ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Piure de dovleac și gălbenuș de ou

Vizite: 2695
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
76

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 140 g de dovleac
- 1 ou tare (din care pana la varsta de 1 an nu se da bebelusului decat galbenusul)

Preparare:

Se curata dovleacul, se elimina fibrele, samburii si coaja si apoi se taie in bucatele. Se fierbe dovleacul in oala sub presiune. Intre timp se fierbe un ou tare. Dupa ce au fiert legumele, se scurg si se adauga galbenusul, apoi se zdrobesc toate.
Se pune o bucatica de unt cat o nuca si se serveste.


Analiza ingredientelor rețetei Piure de dovleac și gălbenuș de ou:

Dovlecel (zucchini)
Avantaje: Conține puține calorii. Are un conținut dens nutritiv, are numeroase vitamine și minerale. Poate avea beneficii cardiovasculare, antidiabetice și gastroprotectoare. ...
Dezavantaje: Poate cauza, deși în rare cazuri, alergii sau disconfort gastric. ...
Galbenuș de ou
Avantaje: Galbenușul de ou este o sursă bună de proteine, acid folic și fosfor....
Dezavantaje: Galbenușul de ou conține mult colesterol și grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.