Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Piure de morcov și pește

Vizite: 2196
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
239

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 morcovi
- 100 g peste proaspat (salau, pastrav)
- 1 lingura de lapte

Preparare:

Se fierb morcovii si pestele separat. Pestele se dezoseaza cu foarte mare atentie, apoi se amesteca cu morcovii cu ajutorul mixerului.

Analiza ingredientelor rețetei Piure de morcov și pește:

Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic. Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri. Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește. Consumați în exces, pot duce la pigment...
Păstrăv
Avantaje: Păstrăvul este o sursă bună de proteine, vitamina B12, tiamina, riboflavină, niacină, fosfor, seleniu, acizi graşi Omega 3. Consumul de păstrăv îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară...
Dezavantaje: Păstrăvul este bogat în colesterol. Ca mai toate sursele importante în Omega 3, consumul excesiv de păstrăv sau suplimente din ulei de peşte ar putea creşte riscul de hemoragii sau probleme di...

Căutați rețete culinare după denumire