Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Piure din orez brun

Vizite: 2951
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
111

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 100 g orez brun
- 600 ml apa

Preparare:

Se spala orezul in apa rece, apoi se pune intr-un vas o parte orez, doua parti apa fiarta sau supa, se adauga apa pana da in clocot.
Se fierbe la foc mic, pentru 40 minute. Se amesteca din cand in cand. Se scurge orezul si se mai adauga o parte din lichid pentru a obtine consistenta.
Se poate adauga in piureul de orez, pentru a-i da savoare, piure de legume sau fructe.


Analiza ingredientelor rețetei Piure din orez brun:

Orez brun
Avantaje: Orezul brun are un conținut mic de grăsimi saturate și sodiu. Este mai bogat în substanțe hrănitoare decât orezul alb, făcând parte din categoria cerealelor integrale. Conține o cantitate ...
Dezavantaje: Poate conține acid fitic, un antinutrient ce reduce absorbția unor minerale. Dacă nu este depozitat corespunzător poate dezvol bacterii sau fungi....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.