Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pizza cu piept de pui

Vizite: 4221
Timp preparare: 35min
Dificultate: redusa
265

CALORII

4

PORTII

Ingrediente/compozitie:

Ingrediente pentru 4 portii:

- 1 cescuta de sos de pizza
- aluat pentru pizza
- 1 ardei gras
- 1 rosie
- 1 cana de ciuperci maruntite
- 100 g piept de pui fiert, fara grasime
- 1 cana de cascaval (mozzarella)

Preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade C.
Aluatul de pizza se pune intr-o tava, iar peste el se adauga sosul, ardeiul, rosia, ciupercile si carnea de pui. La sfarsit se presara cascavalul dat prin razatoare.

Se coace timp de 12 -14 minute. Pizza se taie in 8 felii si se serveste fierbinte.


Analiza ingredientelor rețetei Pizza cu piept de pui:

Ardei gras roșu
Avantaje: Ardeiul roșu este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K și B6, acid folic și potasiu. Ardeii sunt buni în caz de afecțiuni ale pielii și membranei mucoase, precum și pentru ...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul roșu provine din zaharuri....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Mozzarella
Avantaje: Mozzarella conține proteine, calciu și fosfor....
Dezavantaje: Mozzarella are un conținut crescut de grăsimi saturate....
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.