Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pui fripți la cuptor

Vizite: 1134
Timp preparare: 70min
Dificultate: medie
1541

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 pui,
- 1 lingura unt sau untura

Preparare:

La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu sare, se ung cu unt topit sau untura inauntru si pe dinafara si se asaza in tava.

Se dau la cuptor, la foc potrivit, 1 ora, turnind din cand in cand untura din tava, cu lingura peste ei.


Analiza ingredientelor rețetei Pui fripți la cuptor:

Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.