Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pui în sos de bere

Vizite: 1604
Timp preparare: 45min
Dificultate: medie
1370

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 4 -6 buc. pulpe de pui,
- 300 ml bere.

Preparare:

Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul dnitr-o sticla de bere peste pulpe. Se introduce vasul in cuptor la foc potivit (mediu).

Se verifica din cand in cand sa nu scada continutul si se stropesc pulpele cu sosul format.

Se servesc cu piure de cartof sau sote de legume.


Analiza ingredientelor rețetei Pui în sos de bere:

Berea
Avantaje: - consumul moderat are efect benefic asupra afecțunilor cardiovasculare (alcoolul, în general) - are un conținut redus de alcool, spre deosebire de alte bputuri - conține mai multe proteine ...
Dezavantaje: - în cantități excesive, ca orice formă de alcool, poate să ducă la boli cardiovasculare (cardiomiopatie, aritmie, creșterea presiunii arteriale, atac de cord), boli de ficat ( fibroză, ciroz...
Pulpe de pui (fierte, tocană)
Avantaje: Pulpele de pui sunt o sursă bună de proteine și niacină, iar conținutul lor de sodiu este scăzut....
Dezavantaje: Pulpele de pui conțin grăsimi saturate și colesterol....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.