Rețetă Ricotta cu piure de pere
Vizite: 2253
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
113
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 65 g cascaval Ricotta sau branzica- 2 linguri piure de pere
Preparare:
Cascavalul se rade marunt prin sita. Intr-o cratita curata se pune cascavalul ras si piureul de pere, se amesteca bine. Apoi se adauga laptele sau apa fiarta.Se pastreaza acoperit in frigider pana la 2 zile.
Analiza ingredientelor rețetei Ricotta cu piure de pere:
Branză ricotta
Avantaje: Brânza ricotta conține proteine, calciu și seleniu....
Dezavantaje: Brânza ricotta este bogată în grăsimi saturate....
Pere
Avantaje: Sunt un pachet de vitamine, minerale și fitonutrienți.
Perele sunt bogate în fibre alimentare și vitamina C.
Au efect antioxidant.
Sunt dense din punct de vedere nutritiv și conțin fibre ce c...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de pere provine din zaharuri.
Perele proaspete conțin un alcool bazat pe zaharuri denumit sorbitol, care, în cantitati mari, poate provoca diaree la un num...