Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Risotto cu pui și ciuperci la Multicooker Philips

Vizite: 119
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa
Rețetă Risotto cu pui și ciuperci la Multicooker Philips
2077

CALORII

8

PORTII

Ingrediente/compozitie:

- 1 kg de piept de pui
- 350 grame de risotto Arborio
- 400 grame de ciuperci champignon
- sare si piper

Preparare:

Se taie pieptul de pui cubulete, condimentat cu putina sare si piper, si se pune la calit 20 de minute la programul fry.
Se curata ciupercile si se taie feliute, pentru a ramane cu textura intreaga.
Dupa ce s-a calit pieptul de pui, se adauga orezul si impreuna cu acesta ciupercile si mai adaugam sare si piper dupa gust. In continuare se seteaza programul rice, ce dureaza 40 de minute, si le lasam pe toate sa se faca.
La final se poate pune putin patrunjel maruntit si se poate servi cu castraveti murati.

Pofta buna!


Analiza ingredientelor rețetei Risotto cu pui și ciuperci la Multicooker Philips:

Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus....

Căutați rețete culinare după denumire

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.