Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ruladă de praz cu șuncă

Vizite: 1260
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 2 fire de praz
- 4 felii de sunca
- cascaval ras
- sos Bechamel (ciulama)

Preparare:

Se taie prazul in lungime si se spala bine. Se fierbe in apa clocotita cu putina sare pana se inmoaie. In timp ce prazul fierbe, se pregateste sosul Bechamel. Se aseaza pe fiecare felie de sunca jumatate de fir de praz si putin cascaval ras. Se ruleaza feliile de sunca si se aseaza intr-un vas pe care se introduce in cuptor.
Se acopera cu sos bechamel si cascaval ras. Se lasa la gratinat cateva minute.


Analiza ingredientelor rețetei Ruladă de praz cu șuncă:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Praz
Avantaje: Prazul este bogat în vitamina A, C, K, acid folic, dar conține și fibre alimentare, vitamina B6, fier și magneziu. Este benefic pentru afecțiunile pieptului și ale vocii și pentru dureri în...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.