Rețetă Salată de banane
Vizite: 1805
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa
483
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 3 banane,- 2 linguri zahar pudra,
- zeama unei jumatati de portocale.
Preparare:
Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca cu zaharul.Se serveste rece.
Analiza ingredientelor rețetei Salată de banane:
Banane
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă bună de fibre alimentare, vitamina C și mai ales potasiu.
Prezintă beneficii asupra sistemului cardiovascular, reducând p...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provin din zaharuri.
...
Portocale
Avantaje: Portocalele sunt o sursă excelentă de vitamina C și fibre alimentare, dar conțin și tiamina, acid folic și potasiu. În plus, portocalele nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu.
S...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de portocale provine din zaharuri.
Unele persoane care suferă de migrene au o sensibilitate la anumite citrice, astfel că simpla inhalare a aromei uleioa...
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...