Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Salată de cartofi cu verdețuri I

Vizite: 2068
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1834

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 750 g cartofi
- 350 g maioneza dietetica
- 4 leg ceapa verde
- 1 leg usturoi verde
- 1 leg patrunjel verde

Preparare:

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete.

Ceapa si usturoiul se taie feliute iar verdeata se toaca marunt.

Se adauga maioneza dietetica, se amesteca bine si se sranjeaza salata pe platou.


Analiza ingredientelor rețetei Salată de cartofi cu verdețuri I:

Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu. Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Ceapă verde
Avantaje: Ceapa verde este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C, vitamina K, riboflavină, calciu, fier, potasiu. În plus, ceapa verde conține si tiamina, vitamina B6, acid folic, magneziu, fosfor ș...
Dezavantaje: Ceapa verde poate îngreuna digestia. Ceapa verde poate interacționa cu medicamentele pentru diabet și cu anticoagulantele....
Maioneză dietetică
Avantaje: Maioneza dietetică conține mult colesterol și sodiu....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....

Căutați rețete culinare după denumire