Rețetă Salată de pepene galben
Vizite: 1450
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
252
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 pepene galben,- 3 linguri zahar,
- 2 linguri rom.
Preparare:
Pepenele, taiat bucatele, se presara cu zahar si se stropeste cu rom. Se lasa la rece.Servire: Se serveste peste 2-3 ore.
Analiza ingredientelor rețetei Salată de pepene galben:
Pepene galben
Avantaje: Este o sursă importantă de vitamine (vitamina A, vitamina C, acid folic, tiamină, riboflavină, niacină, vitamina B6, B12, vitamina E, vitamina K)
și minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor,...
Dezavantaje: Deși conține puține calorii, acesta provin din carbohidrați.
Coaja poate conține bacteria dăunătoare Salmonella....
Rom
Avantaje: Romul are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de rom provin din alcool....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...