Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Salată de pepene galben

Vizite: 1450
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
252

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 pepene galben,
- 3 linguri zahar,
- 2 linguri rom.

Preparare:

Pepenele, taiat bucatele, se presara cu zahar si se stropeste cu rom. Se lasa la rece.

Servire: Se serveste peste 2-3 ore.


Analiza ingredientelor rețetei Salată de pepene galben:

Pepene galben
Avantaje: Este o sursă importantă de vitamine (vitamina A, vitamina C, acid folic, tiamină, riboflavină, niacină, vitamina B6, B12, vitamina E, vitamina K) și minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor,...
Dezavantaje: Deși conține puține calorii, acesta provin din carbohidrați. Coaja poate conține bacteria dăunătoare Salmonella....
Rom
Avantaje: Romul are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de rom provin din alcool....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire