Rețetă Salată de piersici
Vizite: 1400
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1302
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 pahar apa,- 8 piersici rosii,
- 150 g zahar pudra,
- 1/2 pahar vin.
Preparare:
Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocote piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote, se scot piersicile intr-o compotiera. Siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici.Se lasa sa se racesca si se pune la rece.
Analiza ingredientelor rețetei Salată de piersici:
Piersici
Avantaje: Piersicile sunt o sursă excelentă de vitamina C, vitamina A, niacină și potasiu. În plus, piersicile nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu.
Laxativ foarte ușor.
Piersicile sunt ut...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de piersici provine din zaharuri....
Vin alb de masă
Avantaje: Vinul alb de masa are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte a caloriilor furnizate de vinul alb de masa provine din zaharuri si alcool....
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...