Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Șalău la grătar

Vizite: 1798
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
204

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 200 g salau
- 5 g unt
- sare

Preparare:

Salaul curatat se fierbe in cateva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia cu grija, sa nu se sfarame.

Analiza ingredientelor rețetei Șalău la grătar:

Șalău
Avantaje: Șalăul are un conținut natural ridicat de proteine și Omega-3 Are un efect pozitiv asupra metabolismului...
Dezavantaje: Gătit pane sau prăjit în ulei, peștele e o adevărată „bombă calorică”...
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire