Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sandvis cu brânză de vaci

Vizite: 2118
Timp preparare: 7min
Dificultate: redusa
253

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 felii franzela
- 100 g branza de vaci
- 1 rosie

Preparare:

Se intinde branza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosia taiata felii.

Analiza ingredientelor rețetei Sandvis cu brânză de vaci:

Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic. Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten. Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...

Căutați rețete culinare după denumire