Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sirop de coacăze

Vizite: 2618
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- coacaze,
- 1 kg zahar pentru fiecare litru de suc.

Preparare:

Coacazele bine coapte, se spala de praf, la un jet de apa. Se pun intr-o oala smaltuita cu apa rece (sa depaseasca nivelul lor cu cca. 7-8 cm) si se lasa sa fiarba 30-40 minute. Apoi oala se ia de pe foc, lasand-o acoperita la rece, 48 ore.

Sucul se strecoara prin strecuratoare, pe care s-a asezat un tifon dublu, udat si bine stors (astfel va trece sucul mai repede), presand fructele bine cu mana. Zahar se pune 1 kg pentru fiecare litru de suc realizat.


Analiza ingredientelor rețetei Sirop de coacăze:

Coacăze negre
Avantaje: Coacăzele negre au un conținut scăzut de grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă excelentă de vitamina C. Sunt benefice pentru intărirea sistemului imunitar, pentru răceala, gripa și roșu...
Dezavantaje: Pot încetini coagularea sângelui....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.