Rețetă Sirop de mure
Vizite: 1373
Timp preparare: 45min
Dificultate: medie
588
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 250 g mure- 120 g zahar
Preparare:
Se curata murele, se storc prin tifon, apoi se lasa sa se aseze.Sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune sa fiarba 10-15 minute.
Se lasa sa se raceasca.
Analiza ingredientelor rețetei Sirop de mure:
Mure
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate, colesterol și sodiu, fiind o sursă bună de vitamina E, acid folic, magneziu, potasiu și fibre alimentare. În plus, este bogat în vitamina C și v...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de mure provine din zaharuri....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...