Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sirop de mure

Vizite: 1323
Timp preparare: 45min
Dificultate: medie
588

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 250 g mure
- 120 g zahar

Preparare:

Se curata murele, se storc prin tifon, apoi se lasa sa se aseze.
Sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune sa fiarba 10-15 minute.
Se lasa sa se raceasca.


Analiza ingredientelor rețetei Sirop de mure:

Mure
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate, colesterol și sodiu, fiind o sursă bună de vitamina E, acid folic, magneziu, potasiu și fibre alimentare. În plus, este bogat în vitamina C și v...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de mure provine din zaharuri....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire