Rețetă Sirop de zmeură
Vizite: 1481
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
530
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 250 g zmeura- 100 g zahar
Preparare:
Se curata zmeura, se stoarce prin tifon, apoi se lasa sa se aseze. Sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune sa fiarba 10-15 minute.Se lasa sa se raceasca.
Analiza ingredientelor rețetei Sirop de zmeură:
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zmeură
Avantaje: Zmeura este o sursă excelentă de vitamina C, fibre alimentare, vitamina K și magneziu.
Zmeura este bună pentru sistemul imunitar și pentru sănătatea sistemului cardiovascular....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de zmeură provine din zaharuri.
...