Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Spaghete cu brânza de vaci

Vizite: 2308
Timp preparare: 25min
Dificultate: redusa
262

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 75 gr spaghete,
- 100 gr branza de vaci,
- sare,
- 10 gr unt.

Preparare:

Se fierb spaghetele in apa clocotita pana se inmoaie, avand grija sa nu se sfarame. Se iau de pe foc, se lasa sa stea 4-5 minute, apoi se scurg.

Se clatesc cu apa calda, se strecoara si se lasa sa se scurga bine. Se amesteca cu untul topit si branza de vaci.

Se servesc calde.


Analiza ingredientelor rețetei Spaghete cu brânza de vaci:

Branză slabă de vacă
Avantaje: Brânza previne apariția cariilor prin creșterea ph-ului salivei (stimuleaza producția de salivă alcalină), inhibă activitatea bacteriilor ce formeaza carii și împiedică distrugerea smalțulu...
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Spaghete
Avantaje: Spaghetele au un conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.