Rețetă Știucă la grătar
Vizite: 2200
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
345
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 200 g stiuca- 15 g unt
- zeama de lamaie
- sare
Preparare:
Stiuca se curata si se fierbe in cateva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar.Analiza ingredientelor rețetei Știucă la grătar:
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Știucă
Avantaje: Carnea de știuca este o sursă bună de proteine, vitamina B12, fosfor și seleniu.
...
Dezavantaje: Carnea de știuca este bogată în colesterol....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....