Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Struguri în oțet

Vizite: 1386
Timp preparare: 45min
Dificultate: redusa
1444

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 kg struguri ciorchini,
- 1 pahar otet,
- 1 pahar zahar,
- 1 pahar apa,
- o lingurita sare.

Preparare:

Se amesteca ingredientele, se fierbe amestecul, se raceste si se toarna in borcan. Se pune celofan, se leaga si se pastreaza la rece.

Analiza ingredientelor rețetei Struguri în oțet:

Oțet alimentar
Oțetul, cu excepția celui balsamic, poate fi aromatizat și condimentat cu ardei iute, ierburi și chiar fructe....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Struguri
Avantaje: Strugurii sunt o sursă bună de vitamina C si vitamina A, având un conținut scăzut de grăsimi și sodiu. Strugurii sunt o importantă sursă de minerale. Conțin antioxidanți cu rol benefic pe...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de struguri provine din zaharuri. Consumați în exces, pot cauza probleme stomacale. Unele persoane pot prezenta alergii la struguri, inclusiv la semințel...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire