Rețetă Struguri în oțet
Vizite: 1458
Timp preparare: 45min
Dificultate: redusa
1444
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 kg struguri ciorchini,- 1 pahar otet,
- 1 pahar zahar,
- 1 pahar apa,
- o lingurita sare.
Preparare:
Se amesteca ingredientele, se fierbe amestecul, se raceste si se toarna in borcan. Se pune celofan, se leaga si se pastreaza la rece.Analiza ingredientelor rețetei Struguri în oțet:
Oțet alimentar
Oțetul, cu excepția celui balsamic, poate fi aromatizat și condimentat cu ardei iute, ierburi și chiar fructe....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Struguri
Avantaje: Strugurii sunt o sursă bună de vitamina C si vitamina A, având un conținut scăzut de grăsimi și sodiu.
Strugurii sunt o importantă sursă de minerale.
Conțin antioxidanți cu rol benefic pe...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de struguri provine din zaharuri.
Consumați în exces, pot cauza probleme stomacale.
Unele persoane pot prezenta alergii la struguri, inclusiv la semințel...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...