Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Suc de portocale

Vizite: 1995
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
Rețetă Suc de portocale
10

CALORII

1

PORTII

Ingrediente/compozitie:

- 3 portocale;
- 3 picaturi de propolis;
- 2 cuburi gheata;
- 1 plic de vanilie bourbon.

Preparare:

Se storc cele 3 portocale, se adauga 3 picaturi de propolis, vanilia lichida si se amesteca cu un blender apoi se vor adauga 2 cuburi de gheata.

Natural si sanatos.


Analiza ingredientelor rețetei Suc de portocale:

Portocale
Avantaje: Portocalele sunt o sursă excelentă de vitamina C și fibre alimentare, dar conțin și tiamina, acid folic și potasiu. În plus, portocalele nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu. S...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de portocale provine din zaharuri. Unele persoane care suferă de migrene au o sensibilitate la anumite citrice, astfel că simpla inhalare a aromei uleioa...
Propolis
Avantaje: Folosit din cele mai vechi timpuri în scopuri terapeutice, propolisul are proprietăţi antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii, fiind folosit astăzi în tratarea rănilor deschise, afecţi...
Dezavantaje: Cu un potenţial alergen destul de ridicat, propolisul ar trebui utilizat cu precauţie de cei alergici sau cu astm. De asemenea, propolisul poate creşte riscul de hemoragie, nefiind indicat nici fem...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.