Rețetă Suc de portocale
10
CALORII
1
PORTII
Ingrediente/compozitie:
- 3 portocale;- 3 picaturi de propolis;
- 2 cuburi gheata;
- 1 plic de vanilie bourbon.
Preparare:
Se storc cele 3 portocale, se adauga 3 picaturi de propolis, vanilia lichida si se amesteca cu un blender apoi se vor adauga 2 cuburi de gheata.Natural si sanatos.
Analiza ingredientelor rețetei Suc de portocale:
Portocale
Avantaje: Portocalele sunt o sursă excelentă de vitamina C și fibre alimentare, dar conțin și tiamina, acid folic și potasiu. În plus, portocalele nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu.
S...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de portocale provine din zaharuri.
Unele persoane care suferă de migrene au o sensibilitate la anumite citrice, astfel că simpla inhalare a aromei uleioa...
Propolis
Avantaje: Folosit din cele mai vechi timpuri în scopuri terapeutice, propolisul are proprietăţi antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii, fiind folosit astăzi în tratarea rănilor deschise, afecţi...
Dezavantaje: Cu un potenţial alergen destul de ridicat, propolisul ar trebui utilizat cu precauţie de cei alergici sau cu astm. De asemenea, propolisul poate creşte riscul de hemoragie, nefiind indicat nici fem...