Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Suc de vișine

Vizite: 940
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
75

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 100-150 g visine fara samburi

Preparare:

Se scot samburii de la visine si se aseaza intr-un vas mai adanc si se presara cu zahar. Sucul obtinut se scurge si se consuma.

Atentie!
Cand se scurg fructele de zeama este indicat sa se presara cu dosul linguritei de peretii castronului, pentru a se obtine mai mult suc.
La fel se prepara sucul de cirese, capsuni, fragi, zmeura si mure.


Analiza ingredientelor rețetei Suc de vișine:

Vișine
Avantaje: Vișinele conțin vitamine A și C și cantități mici de sodiu, proteine, calciu, folat și fier....
Dezavantaje: Consumate în exces, vișinele pot provoca diaree....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.