Rețetă Supă de griș cu roșii
Vizite: 2772
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
212
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 100 g rosii- 180 ml lapte
- 3 lingurite gris
Preparare:
Rosia se taie in doua si se indeparteaza samburii, apoi se coace 10 minute.Apoi, se amesteca rosia cu laptele pana cand lichidul se omogenizeaza. Se adauga grisul, turnat in ploaie. Se fierbe timp de 10 minute la foc mic, amestecand continuu cu o spatula de lemn.
Pont!
Rosia se poate inlocui cu: dovlecei, spanac, fasole verde, ardei, etc.
Analiza ingredientelor rețetei Supă de griș cu roșii:
Griș
Avantaje: Grișul are un conținut mic de grăsimi saturate și sodiu....
Lapte integral (3,25 procente grăsime)
Avantaje: Laptele integral este o sursă bună de vitamina D, riboflavină, vitamina B12, calciu și fosfor. ...
Dezavantaje: Laptele integral este bogat în grăsimi saturate, iar o mare parte din caloriile pe care le furnizează provin din zaharuri.
Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza si...
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor.
Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri.
Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian.
Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...