Rețetă Supă de zarzavat cu griș sau tapioca
Vizite: 2302
Timp preparare: 45min
Dificultate: redusa
175
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 500 ml apa- 50 g macris
- 10 g arpagic
- 10 g margarina
- o lingurita gris
Preparare:
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cand este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasand sa mai fiarba inca 10 minute.Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi.
Analiza ingredientelor rețetei Supă de zarzavat cu griș sau tapioca:
Arpagic
Avantaje: Arpagicul are acțiune antiseptică, iar mirosul și gustul său cresc apetitul și contribuie la fluxul sucurilor digestive....
Griș
Avantaje: Grișul are un conținut mic de grăsimi saturate și sodiu....
Măcriș de baltă
Avantaje: Măcrisul de baltă este o sursă ideală de vitamine (A, C, E, K, B6), calciu, magneziu, fosfor, potasiu și acid folic.
Numit și năsturel, măcrișul de baltă este bun în caz de infecții sto...
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate.
Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat).
Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...