Rețetă Tăiței cu nuci
Vizite: 4497
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
767
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 200 g paste fainoase integrale- 50 g nuci macinate
- 3 linguri de miere
Preparare:
Pastele fainoase se pun la fiert in apa conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt fierte se scurg de apa. Pastele su pun pe o farfurie si se amesteca cu nuca pisata si cu mierea.Analiza ingredientelor rețetei Tăiței cu nuci:
Miere
Avantaje: Mierea are un conținut scăzut de sodiu, colesterol și grăsimi saturate.
Mierea are actiune antibacteriană asupra bacteriilor care dau diaree (salmonella și escherichia coli), în special la sug...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de miere provine din zaharuri.
În miere se poate dezvolta toxina care dă botulismum, în condiții de anaerobioză (lipsa aerului), prin urmare mierea este cont...
Nuci
Avantaje: Bogate în acid alfa linoleic, acid folic, magneziu, fosfor și potasiu. nucile sunt recomandate pentru sănătatea cardiovasculară, îmbunătăţirea memoriei, studiile efectuate demonstrând că el...
Dezavantaje: Nucile au un puternic potenţial alergen, de aceea consumul lor necesită precauţie. În plus, pot împiedica absorbţia fierului şi pot provoca tulburări digestive, mai ales la persoanele cu aceas...