Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Usturoi murat

Vizite: 1566
Timp preparare: 80min
Dificultate: redusa
745

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 g usturoi (8 capatani),
- 1 plic Pikant fix dulce-acrisor.

Preparare:

Cateii de usturoi se curata si se aseaza in borcan. Se prepara compozitia de Pikant fix conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte peste usturoi.

Borcanul se pune pe o tava (min. 2 cm inaltime) plina cu apa fierbinte si se tine in partea de jos a cuptorului preincalzit, 60 de minute. Se lasa la racit si se depoziteaza la loc racoros si ferit de lumina.


Analiza ingredientelor rețetei Usturoi murat:

Usturoi
Avantaje: Este bogate în vitamine, minerale și compuși fitochimici. Conferă o aromă unică preparatelor culinare. Are efect cardioprotector și antihipertensiv ușor. Are rol antimicrobian și antibacte...
Dezavantaje: Conferă mirosul neplăcut al respirației și al corpului. Poate cauza disconfort gastric, poate intensifica simptomele ulcerelor gastrice sau ale colonului iritabil. Mirosul respirației și al gu...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.