Rețetă Vânătă cu brânză Roquefort
Vizite: 1539
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
322
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1/2 de vanata- 1 cartof mare
- 30 g de branza Roquefort
Preparare:
Se taie in cuburi si se fierb vanata in coaja si cartoful curatat (daca este posibil se fierb la abur).Se zdrobesc si se amesteca impreuna cu branza Roquefort.
Analiza ingredientelor rețetei Vânătă cu brânză Roquefort:
Branză Roquefort
Avantaje: Brânza Roquefort conține proteine, calciu și fosfor....
Dezavantaje: Brânza Roquefort este bogată în grăsimi saturate și sodiu....
Cartofi fierți fără coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina C și potasiu.
Sunt benefici în caz de afecțiuni digestive, oboseală cronică și anemie....
Dezavantaje: Cartofii invechiți care au căpătat o culoare verde și au inmugurit conțin o toxină denumita solanina, care creează stări neplăcute, iar cantitățile mari pot fi chiar fatale....
Vânătă
Avantaje: Vânăta conține fibre alimentare, acid folic, potasiu și manganeziu, dar si vitamina C, vitamina K, tiamină, niacină, vitamina B6, magneziu și fosfor.
Vinetele ajută la reducerea nivelului col...
Dezavantaje: Vinetele trebuie evitate de persoanele care suferă de artrită reumatoidă....